Drukwerk

Wij kunnen inspelen op de vraag die u heeft. Is dit een visitekaartje? Of een folder? Het maakt niet uit wat, want u kunt voor alle vormen van drukwerk bij ons terecht .Van een ontwerp op maat tot en met de verdere vervaardiging hiervan tot een compleet eindproduct.
Elk bedrijf heeft zijn eigen drukwerk, hoe klein het bedrijf ook is. Een visitekaarje is een van de meest voorkomende en ook meteen de eerste indruk die men krijgt van een bedrijf.

Huisstijl

Als u een bedrijf start of hebt, is het van belang dat je een eigen huisstijl hebt. Een huisstijl geeft een stuk herkenning aan de mensen. Kijk maar eens naar de grote bedrijven als Rabobank e.d. Als je daar een stuk van een advertentie ziet, herken je het meteen. Juist dit is ook belangrijk voor uw bedrijf. Een goede huisstijl is helder en duidelijk. Vaak komt het voor dat mensen zelf iets gaan maken in het office-pakket en zijn hier tevreden mee. Helaas kan je het in de meeste gevallen meteen zien en wordt het op een goedkope bubbeljet-printer uitgedraaid. Dit geeft niet hetzelfde beeld als een gedrukt exemplaar waar net iets meer tijd in gestoken is.Wat kunnen wij hier in betekenen? We kunnen in overleg met u een huisstijl ontwikkelen en het hele traject naar de drukker voor u begeleiden. Eigen ideeën en ontwerpen kunnen we als uitgangspunt gebruiken om er een strakke, nette huisstijl van te maken. Denk hier aan het ontwerpen van uw visitekaartje, briefpapier, factuurpapier etc. 

Reclame

Een ander belangrijk aspect voor naamsbekendheid is reclame maken. Tuurlijk kan je denken dat het werk zomaar aan komt vliegen, maar helaas is dit alleen in een utopia mogelijk. Sla eens een blad of krant open en kijk eens naar de verschillende advertenties. Tuurlijk is adverteren een risico, want adverteren is geen zekerheid dat mensen op uw advertentie reageren, maar je gezicht is wel getoond en kan altijd op een later stadium herrinnerd worden. Adverteren kost geld, maar niet adverteren kost klanten en dus naamsbekendheid. Als u meer hierover wilt weten kunt u contact met ons opnemen. Samen met u kunnen we een strategie maken hoe en waar je kunt adverteren. Ook het opmaken van uw advertentie is hierbij een mogelijkheid. Wij zorgen ervoor dat de advertentie is het desbetreffende blad terecht komt.

Overige reclamemiddelen

Als u een bedrijfauto heeft en u wilt deze laten bestickeren, kunnen wij u daarbij helpen. We kunnen voor u een ontwerp maken zoals de auto er uit komt te zien en dit naar een stickerbedrijf sturen om uw auto te laten bestickeren. Natuurlijk kunnen andere materialen ook gemaakt worden. Denk hier aan reclameborden e.d. Als u hier meer informatie over wilt hebben kunt u contact met ons opnemen.

Opmaak van bedrijfsverslagenen boekwerken

Naast regulier drukwerk kunt u bij ons terecht voor intern (bedrijfs-)drukwerk en de opmaak en verdere afhandeling hiervan. Denk hier aan clubbladen, jaaroverzichten e.d. Ook het opmaken van volledige boekwerken is bij ons mogelijk. In dit traject kunnen wij op een zeer persoonlijke manier u van idee tot het uiteindelijke drukwerk begeleiden. Hoever uw rol hier in is kunt u zelf aangeven. 

Familiedrukwerk

familiedrukwerkOok als u trouwplannen heeft of er is een kind op komst kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen als u wilt het hele traject van ontwerp tot daadwerkelijke levering van uw trouw-/geboortekaartjes. U kunt een eigen ontwerp inleveren die wij professioneel omzetten naar een goed concept dat drukklaar is of wij ontwerpen een mooie creatieve kaart. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verdere mogelijkheden.

Logo omzetten naar een vectorbestand

Als u een logo hebt en u wilt het omgezet hebben naar een vectorbestand zodat je deze kunt gebruiken als sticker, vergroot op een reclamebord of voor drukwerk, kunnen wij deze voor u omzetten van bijvoorbeeld een jpg naar een illustrator-eps.Vaak als een afbeelding of logo opgebouwd is uit pixels krijg je bij uitvergroting het probleem dat de pixels zichtbaar worden. Om dit te verkomen is er een mogelijkheid om er vectorbestanden van te maken. Deze zijn ongeacht de grootte van de plaatsing altijd strak en altijd van dezelfde bestandsgrootte. Hoe groter een bitmap is, des te groter is het bestand. Dit kan problemen geven bij transport van bestanden en kost vaak veel tijd om het bestand te kopieren. Ook geeft een vectorbestand altijd een strakker en beter beeld op drukwerk.Deze service leveren wij tegen acceptabele prijzen die afhankelijk zijn van de hoeveelheid werk en complexheid van het bestand. Nadat u het bestand geupload heeft zullen wij contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte.